سری: مهاجرت و مهاجرت کاری

مهاجرت و مهاجرت کاری

با توجه به تجربه‌ی شخصی که از مهاجرت و مهاجرت کاری بدست آوردم (و هنوز هم در حال کسب تجربه هستم) تصمیم گرفتم به‌طور سلسله‌وار مطالبی رو در رابطه با مهاجرت کاری بنویسم.

جهت پیش زمینه در این رابطه، عرض کنم خدمتتون که شخصاً علاقه ای به مهاجرت ندارم و هنوز هم خودم رو مهاجر نمبدونم، و نمیخوام بدونم؛ علی الخصوص که گاهی پیش میاد که در سفرهای طولانی هستم، پس بیشتر حس توریست بودن دارم. شاید بنظر بعضی‌ها این خوب نباشه، اما من راضی هستم و اتفاقاً بیشتر لذت می‌برم.

من مهاجرت نکردم! من فقط برای یک تجربه ی جدید و مدتی کوتاه -شاید چندسال- اومدم.

در وهله ی اول اینو بگم که من واقعا وطنم رو دوست دارم و با هیچ کجای دنیا عوضش نمی کنم. هیچ چیزش رو. من معتقدم هر مشکلی قابل حل هست و با همدلی و همراهی میشه موانع رو برطرف کرد؛ نباید توقع داشت اتفاقات بزرگ یک شبه بیافتن. کمااینکه شاهد تغییرات خوب و مثبت هستیم، هرچند کند اما به هرحال باید نیمه ی پر لیوان رو دید. واقعا این طرف دنیا بهشتی نیس و به جرأت میگم که در خیلی از مراتب کشور ما شاید پیشرفته تر باشه! شاید بمن بخندین یا فکر کنین کسی بمن گفته اینارو بگم اما اصلا اینطور نیس. خواهش میکنم کمی واقع بین باشیم و زود قضاوت نکنیم.

بگذریم 🙂 جهت سهولت امر، لینک این مطالب رو در زیر لیست کردم. ضمناً این مابین چند مطلب هم هست که با تمرکز بیشتری در رابطه با مهاجرت به آلمان و زندگی در آلمان هست که فکر میکنم میتونه مفید باشه.

لطفاً پیش از پرسیدن سوال، تمام مطالب زیر رو همراه با قسمت نظرات زیر هر مطلب، کامل و با دقت مطالعه کنید؛ ۹۹٫۹۹ درصد سوالاتی که پرسیده میشن تکراری هستند و قبلاً در همین مطالب یا در قسمت نظرات پاسخ داده شده. اگر باز هم سوالی در این رابطه داشتید ممنون میشم که زیر یک مطلب مرتبط درج کنین؛ اینجوری برای شخص دیگری هم که ممکنه سوال مشابه شمارو داشته باشه، مفید خواهد بود. با کمال شرمندگی، پرسیدن سوال تکراری یکجورایی مثه این هست که حوصله تلاش کردن نیست و باید لقمه آماده باشه، و نتیجتاً این نشون‌دهنده این هست که هنوز اون شخص آمادگی زندگی در یک جامعه‌ی بیگانه رو نداره.

این لیست با اضافه شدن مطالب جدید در رابطه با مهاجرت یا مهاجرت کاری بروزرسانی میشه.

  1. مهاجرت!
  2. مهاجرت کاری (۱) – دانستنی های پیش نیاز
  3. مهاجرت کاری (۲) – Job Application و رزومه کاری
  4. تاییدیه ZAB (ارزشیابی مدرک تحصیلی در آلمان)
  5. مهاجرت کاری (۳) – رزومه ی آنلاین (LinkedIn)
  6. مهاجرت کاری (۴) – کاریابی
  7. همکاری با شرکت‌های آلمانی در ایران
  8. مهاجرت کاری (۵) – مصاحبه کاری
  9. مهاجرت کاری (۶) – ویزای جستجوی کار آلمان
  10. مهاجرت کاری به آلمان با مشاغل Whitelist
  11. زندگی در آلمان – مقدمه ۱
  12. زندگی در آلمان – مقدمه ۲

یکسری پادکست هم در این رابطه ضبط کردیم که میتونین اینجا ببینین.

ضمناً به نصیحت برخی دوستان پیرو همه‌گیر شدن تلگرام در ایران، کانالی برای وبلاگ ایجاد کردم که با عضو شدن میتونین براحتی از مطالب جدید مطلع بشین. ID کانال neveshtehaaye_man هست؛ میتونین براحتی با کلیک کردن در اینجا کانال رو ببنین.

در این صفحه و کانال تلگرام وبلاگ هم برخی موقعیت‌های کاری در اروپا، در زمینه IT مانند برنامه‌نویسی در زبان‌های مختلف یا تخصص‌های شبکه و امنیت شبکه رو به اشتراک میگذاریم.

همخوان کنید!
Share

41 دیدگاه برای “سری: مهاجرت و مهاجرت کاری”

  1. سلام جناب مهندس عزیز .
    خسته نباشید و شرمنده دوباره مزاحم شما میشم .
    یک سؤال داشتم .
    بنده زمانی که دارم درخواست کار میفرستم به آلمان در مورد سوالی که آزم میپرسه
    Do you eligible to work in EU ?
    من باید چی جواب بدم ؟

      1. ممنون . و اینکه زمانی که خواستم برای سفارت وقت بگیرم مدارکم رو باید ترجمه رسمی به انگلیسی کنم یا آلمانی جناب مهندس عزیز ؟

    1. سلام من رشتم مامایی هست و دو سال سابقه کار با بیمه دارم میخام بدونم کدونم کدوم کشور برای ماماها خوبه زبانم ترم هفت هستم حقوقم چقدره مرسی ❤❤❤

  2. سلام جناب مهندس عزیز .
    میخواستم ببینم من حدودا ٩ سال سابقه کاری با بیمه رسمی دارم و کارمند شهرداری هستم ، در دو ارگان دولتی کار کردم و در ۵ سال اول خدمت در شهرداری متصدی روابط عمومی و انجام أمور کامپیوتری و در ۴ سال بعد هم در شورای عالی به عنوان مسئول فناوری ارتباطات و اطلاعات کار کردم . ضمنا فوق دیپلم نرم افزار کامپیوتر و مهندسی سخت افزار کامپیوتر رو هم دارم .
    میخواستم ببینم که در زمان درخواست کار باید چه شغلی رو درخواست بدم که با توجه به رزومه کاریم قبولم کنن ؟
    بی زحمت نام کاری رو به انگلیسی هم بنویسین .
    با تشکر از شما جناب مهندس

    1. سلام.
      باید اول خودتون ببینین به چه کاری علاقه دارین و درش تخصص بیشتری دارین. بعد جستجو کنین در اینترنت و افراد با تخصص مشابه رو پیدا کنین و عنوان های کاری مرتبط رو بشناسین.
      یکم سعی کنین بگردین در اینترنت و LinkedIn. قطعا خودتون بهتر با شرایط و تخصص خودتون آشنا هستین و باید سعی کنید اینجور اطلاعات رو خودتون واکاوی و تحلیل کنین.
      موفق باشید

      1. مرسی مهندس جان .
        اما مگه حتما نباید رشته تحصیلی و سابقه کاری که دارین یکی باشه و درخواست هم مرتبط با رشته تحصیلی باشه ؟

  3. سلام
    ممنون از مطالب خوبتون
    از وقتی که شروع به تحقیق در این زمینه کردم . مطالب شما برای من مفیدترین بود

    من لیسانس گرافیک دارم
    سابقه کارم بیشتر در زمینه طراحی گرافیک و ادیت عکس و خود عکاسی هست
    و چند سالیه تو آتلیه عکاسی خودم کار میکنم
    ولی بیمه نیستم
    ۱-میخواستم ببینم پروانه کسبم ، بدون بیمه, مدرک معتبری به عنوان سابقه کارم بحساب میاد؟
    ۲- نامه ها و گواهی اشتغال بصورت همکاری های پروژه ای یا کوتاه مدتم ( مربوط به قبل و بعد از تاسیس آتلیه شخصیم) میتونه به سابقه کارم کمک کنه؟
    ۳- درکل میتونم به پیدا کردن کار درضمینه عکاسی امیدوار باشم؟

    1. سلام. ممنونم از پیامتون و لطفی که به بنده دارید.

      ۱ و ۲ – بله بیمه مسئله ای نیست و سفارت همونارو قبول میکنه ازتون.
      ۳ – بله فکر میکنم شدنی باشه اما شاید هم سخت باشه؛ البته احتمالاً نیاز به زبان آلمانی داره. پیشنهاد میکنم این مطلب رو مطالعه کنین تا بازار کار و شرایط رو بررسی کنین و شروع کنین به اپلای کردن. در کنارش اگر دیدن از اپلای ها پاسخ میگیرین و نسبت بهشون حس خوبی داشتین اما فکر میکنین شاید حضوری براتون کار گرفتن راحت تر باشه و میدونین در کدوم شهرها ممکنه بهتر باشه (فکر میکنم برلین برای کارهای هنزی کلاً خوبه مثلا) میتونین برای ویزای جستجوی کار آلمان اقدام کنین.

      موفق باشید.

  4. سلام مجدد. وقت بخیر.
    یک سوال، آیا کسی که استخدام یک شرکت شده و فعلا با بلوکارت به صورت موقت اقامت داره، میتونه جداگونه یک دفتر کار هم برای خودش بزنه و همزمان با اون کارش بیزینس خودش رو هم داشته باشه یا نه؟ منظورم از نظر قانونی آیا محدودیتی در این مورد وجود داره؟ برای کسی که اقامت دائم گرفته چطور؟

    ممنون و سپاسگزار

    1. سلام.

      – با بلوکارت عموماً محدودیت داره؛ بستگی داره به اون برگه‌ای که همراهش به شما دادن. بهترین کار بررسی اون برگه و همینطور سوال از Ausländerbehörde هست. مثلاً ممکنه بگن تا زمانی که این کار رو دارید “در کنارش” میتونین به فعالیت خویش‌فرمائی هم بپردازید، ممکنه هم بگن خیر. من هردوحالت رو دیدم.
      ضمناً از دیدگاه مالیاتی (Finanzamt) بستگی به نوع اون کار هم داره، برای اینکار نیازه به Steuer-Nummer (با Steuer-ID متفاوت هست) دارید، و بستگی به حد درآمدی که ازون فعالیت دارید ممکنه نیاز به VAT-ID هم داشته باشید؛ البته اینا قدم بعد هست.
      – کسی که اقامت دائم داره کلاً هیچ محدودیتی در هیچ چیزی نداره.

      موفق باشید.

  5. سلام دوست عزیز
    باتشکر از کمک های بی شائبه شما
    چند تا سوال داشتم از خدمتتون:
    ۱- تایید مدارک تحصیلی توسط ZAB برای درخواست ویزای ۶ ماهه لازم هست یا بعد از رفتن به آلمان، پیدا کردن کار و درخواست بلو کارت؟
    ۲- مدارک برای ارائه به سفارت چه مهرهایی رو لازم داره؟
    ۳- از کدوم قسمت سایت باید درخواست ویزای JOB SEEKER رو داد؟

    با سپاس فراوان

  6. سلام جناب مهندس مقدس .بنده هم اکنون ۱۰ سال سابقه کار توی شرکت فولاد خوزستان دارم.۳۲سال سن دارم .مهندسی متالورژی خوانده ام و سال ۹۱ لیسانس گرفته ام .و از طرفی کارم در اتاق کنترل شرکت در بخش تصفیه فرایند پساب هست و اصلا متالورژی نیست .و در زمینه مدارات الکترونیک آنالوگ و دیجیتال و ار اف تجربه کاری خوبی دارم و بصورت عملی برای خودم کار میکنم ‌.سوالم از شما اینه
    ۱- آیا شانسی برای مهاجرت کاری دارم
    ۲-به نظر شما آیا میتونم در مقطع فوق لیسانس در رشته الکترونیک در کشور آلمان یا اتریش درس بخوانم و سپس کار مورد علاقه ام را پیدا کنم .
    باتشکر .

    1. سلام.
      – در زمینه تخصص شما چجه برق چه متالورژی فکر میکنم در آلمان نیاز به تسلط کامل به زبان آلمانی خواهید داشت. شاید برای کشورهای دیگه بهتر باشه اقدام کنید.
      متاسفانه من نمیتونم نظر خاصی بدم باید بازار کار رو بررسی کنید و ببینید در تخصص شما و زمینه علاقه اتون کارفرماها چه نیازمندی هایی دارن. در نظر داشته باشین که قوانین مهاجرتی معمولاً حداقل لیسانس رو نیاز دارند برای یک کار، مگر اینکه خیلی خیلی متخصص باشید. فکر میکنم برای بلوکارت مثلاً مدرک تحصیلی با کاری که دریافت میکنید باید مطابقت داشته باشه.
      – در رابطه با بحث تحصیل بنظرم شدنی هست و احتمالاً شانس کاریابی رو هم بالاتر میبره. اما زمان رو فراموش نکنید.
      موفق باشید.

  7. مهندس محمد سلام
    من ۳۰ سالمه دیپلم برق میخوام مجدد درس بخونم کارشناسی ای تی و بعد برا المان اومدن اقدام کنم.
    علاقه شدید به ای تی و …
    حالا ۲ تا سوال برام پیش اومده ۱ اینکه بین علمی و کاربردی و آزاد اسلامی کدومش اونجا بهتره واسه پیدا کردن شغل از نظر اعتبار مدرک.۲ این که من ۵ یا ۶ سال زمان برا کارشناسی و کسب تجربه و اقدام برا اومدن المان میخوام به نظرت ارزشش رو داره یا ریسک نکنم به خاطر سنم.۳ اینکه کدوم گرایش ای تی به نظرت بازار بهتری داره و جای پیشرفت.
    شرمنده خیلی وقتت رو میگیرم ولی امیدوارم بتونم روزی محبتاتو جبران کنم.

    1. سلام.
      – فرقی نداره از کدوم دانشگاه مدرک داشته باشید. مهم تخصص هست و اینکه بتونین برای کاریابی و مصاحبه ها خوب خودتون رو پرزنت کنین.
      – تصمیم با شماست. من نمیتونم در اینباره نظری بدم متاسفانه. باید خدتون سبک/سنگین کنید. در تمام دنیا بازار برای برنامه نویس های خیلی متخصص خوب هست. بجز اون هم هرکسی در هر زمینه ای واقعاً متخصص باشه فکر میکنم براش بازار خوب باشه. شاید اگر من بودم این کار رو نمیکردم چون معلوم نیست شرایط دنیا چی بشه و قوانین چی بشه. متخصص شدن در زمینه آی-تی یا مثلاً همون برنامه نویسی اصلا ساده نیست و درکنار تحصیل، کارفرما از شما توقع چندسال سابقه کار “حرفه ای” هم خواهد داشت. بحث زبان هم بماند… من اگر بودم بجاش یا روی تخصص برق کار میکردم یا در ایران سعی میکردم پیشرفت کنم. این نظر شخصی من هست. تصمیم با خودتون هست.
      موفق باشید

  8. سلام من ۲۵ سالمه
    میخواستم بدونم من مدرک دیپلم عکاسی دارم.. ولی رزومه کاری قوی دارم حدودا ۵۶۰۰ ساعت کاری میشه / که شامل ۶ مدرک با ساعت کاری بالا .. میخواستم بدونم حتما باید مدرک لیسانس داشته باشم یا میتونم با همین رزومه و مدرکم .. اقدام برای ویزای کاری کنم و
    یا خیر
    ممنون

  9. با سلام خدمت شما دوست عزیز
    به تازگی با وبلاگ و به واسطه آن با کانال شما آشنا شده ام. قبل از هر چیز بابت وقتی که می گذارید تا هموطنانتان را بابت مهاجرت به آلمان صادقانه راهنمایی بفرمایید سپاسگزارم.
    من و همسرم به اتفاق دو فرزند ۸ و ۳ ساله مان تصمیم به مهاجرت گرفتیم. بنده ۳۵ ساله و فارغ التحصیل کارشناسی مدیریت از دانشگاه شهید بهشتی با ۱۱ سال سابقه کار مرتبط و همسرم ۳۶ ساله کارشناس ارشد مدیریت صنعتی که کارشناسی را از شهید بهشتی و ارشد را از دانشگاه غیر انتفاعی در یافت نموده اند با ۱۱ سال سابقه کار مرتبط هستیم.
    ابتدا تصمیم به مهاجرت به کانادا یا استرالیا از طریق skill worker نمودیم که چندین موسسه و وکیل مهاجرت احتمال پذیرش را بسیار پایین برآورد نمودند. لذا تصمیم به مهاجرت از طریق تحصیل در مقطع ارشد نمودیم و مجدد با توجه به بالا بودن سن هر دوی ما علی رغم تمایل ما به پرداخت هزینه های بسیار بالای تحصیل و زندگی در کانادا باز هم گفتند احتمال ریجکت شدن توسط سفارت زیاده و نهایتا توسط مشاوری جهت اخذ پذیرش از آلمان راهنمایی شدیم.
    البته از این موضوع مطلع هستیم که اگر خانواده همزمان درخواست همراهی دهند احتمال رد ویزای دانشجویی بالاست و به ناچار دوری چند ماهه از همسرم را پذیرا هستم. البته موارد بسیاری را مد نظر قرار دادیم. از همه مهم تر تحصیل رایگان و هزینه های زندگی مناسب تر در آلمان نسبت به کانادا بود. ولی متاسفانه به دلیل ارائه اطلاعات ناقص و متناقض توسط موسسات مختلف ابهاماتی برایمان پیش آمده که امیدوارم شما بزرگوار بتوانید راهنمایی بفرمایید.

    ۱_ وضعیت کار در آلمان در رشته های آی تی، بازاریابی صنعتی یا MBA به چه صورت است؟؟ آیا امکان یافتن کاری مناسب بعد از دوره کارشناسی ارشد با توجه به سن ما وجود دارد.

    ۲_ ما هر دو در سطح زبان انگلیسی متوسط هستیم با توجه به اینکه پذیرش در دانشگاههای آلمان با IELTS ۶/۵ هم میسر است و و ایضا با توجه به اینکه تا ۶ ماه آینده که می توانیم این مدرک را دریافت نماییم احتمال تغییراتی در قوانین مهاجرت کانادا و آلمان وجود دارد، پیشنهاد می فرمایید انگلیسی را فرا بگیریم و در فرجه نوبت سفارت آلمان و انشالله در صورت پذیرش در زمان تحصیل آلمانی را کامل کنیم ؟؟؟ یا از ابتدا مشغول به یادگیری زبان آلمانی شویم که علاوه بر نیاز زمانی بیشتر نسبت به انگلیسی ما را صرفا محدود به مهاجرت به کشورهای آلمانی زبان می نماید شویم.

    ۳_ در زمان مصاحبه ی سفارت آلمان تا چه سطحی از زبان آلمانی مسلط باشیم کفایت می کند.

    ۴_ اگر درخواست ویزای دانشجویی تایید شود آیا این احتمال وجود دارد که دولت آلمان خانواده رابه عنوان همراه رجکت کند؟؟ و اگر تایید نماید حداقل و حداکثر چندماه برای ملحق شدن به همسرم زمان نیاز هست.

    🙏🙏مطمئنا پاسخ گویی شما به نامه بنده شایسته تقدیر و لطف شما بزرگوار خواهد بود، که قبلا از صمیم قلب سپاسگزارتان هستم.

  10. سلام جناب مهندس. با تشکر از مطالب خوبتون. سوالی داشتم از خدمتتون. من فوق لیسانس مهندسی متالورژی از دانشگاه علوم و تحقیقات تهران دارم. معدل بالای ۱۷ هم دارم. در حال حاضر مسلط به زبان انگلیسی هستم و زبان آلمانی هم در حال فراگیری هستم. من مجردم و ۲۶ ساله ام. به نظرتون بهترین راه برای گرفتن اقامت برای من چی میتونه باشه؟ میشه از طریق ازدواج اقدام کرد؟

    1. سلام.
      بهترین راه مطالعه کامل تمامی مطالبی که همین صفحه معرفی شدن همراه با نظرات زیر مطالب هست. بارها و بارها به چنین مباحثی پرداخته شده و مطمئنم چندساعت وقت گذاشتن برای چنین تصمیمی مهمی و بررسی و تخقیق ارزشش رو خواهد داشت.
      موفق باشید.

  11. سلام مهندس میخواستم بدونم برای کاریابی ورزشی چطور میتونم اقدام کنم من مدرک نجات غریقی دارم ودر ایران سابقه کار از کجا میتونم اطلاعات کسب کنم ضمنا مدرک b1 زبان آلمانی هم دارم خیلی تشکر از وبلاگ وزحماتتون

  12. سلام جناب مهندس عزیز . حالتون خوبه ؟
    من یک سؤال داشتم ازتون و امیدوارم که وقت داشته باشید جواب بدید .
    میخواستم بدونم زمانی که با ویزای جستجوی کار وارد آلمان شدیم و موفق شدیم کار پیدا کنیم ، برای گرفتن بلوکارت به مدت قرارداد کاری آیا نیاز هست مدرک B1 آرائه کنیم ؟
    یعنی اگر B1 نداشتم باشیم دولت آلمان بهمون بلوکارت نمیده یا اینکه بلوکارت رو بدون داشتن مدرک B1 هم صادر میکنن ؟
    شرمنده شما جناب مهندس عزیز .
    موفق و سالم باشین .

  13. سلام جناب مهندس عزیز و با تشکر از اطلاعات بسیار مفید شما
    سوال من اینه که تفاوت بین مهاجرت از روش پناهندگی با بلوکارت چیه؟به نظر شما برای افرادی که دارای تخصص فنی هستند و سابقه کاری بالایی هم دارند ,کدوم روش مهاجرت بهتر است؟در روش بلوکارت آیا آموزش زبان آلمانی در آلمان برای مهاجر اجباری است یا باید قبل از ورود به آلمان ,زبان آلمانی رو فراگرفته باشه؟
    ممنون میشم راهنمایی فرمائید.

    1. سلام.
      قطعاً مهاجرت کاری که برابر هست با اقامت کاری/بلوکارت

      پناهندگی روش مهاجرت نیست! پناهندگی برای کسی هست که جانش در لحظه در خطر هست و مجبور هست و متعاقبا در دنیای امروز شخص پناهنده حداقل چندین سال زندگی خیلی سختی خواهد داشت و در جامعه جز قشر پایین‌تر و سربار محسوب میشه و حقوق اجتماعی کمتری نسبت به سایرین داره و ملی مشکلات و دردسرهای دیگه که از حوصله بحث خارجه. در یک کلام به هیچ وجه حتی فکر پناهندگی نکنید و به حرف افرادی که (بخاطر آبروشون احتمالاً) دروغ میگن گوش ندید!

      خیر زبان آلمانی برای بلوکارت اجباری نیست. زبان آلمانی در حد متوسط (ب۱) برای دریافت اقامت دائم پس از ۲۱ ماه زندگی در آلمان لازم هست و الا نیازی نیست و بلوکارت مدت اقامتتون تمدید میشه بدون هیچ مشکلی

      در همین صفحه‌ای که سوال رو درج کردید معرفی شدن یکسری مطلب معرفی شدن، همه رو کامل مطالعه کنین. در زیر مطالب هم گاهی سوالات و بحث‌های خوبی شده که خوندنشون می‌تونه مفید باشه.

      موفق باشید

  14. با سلام و خسته نباشید.
    من کارشناسی ارشد برنامه ریزی آموزشی خوندم. برای ویزای جاب سیکر آلمان اقدام کردم. با توجه به پرس و جوهام متوجه شدم که داشتن مهارت برنامه نویسی برای پیدا کردن شغل به من کمک میکنه. خواستم از نظر و تخصص شما استفاده کنم در جهت اینکه بدونم اگه چه دوره ای از برنامه نویسی را یاد بگیرم بهتر و مناسبتر هست و برای کار پیدا کردن به من کمک میکنه؟ و دوم اینکه کدوم ایالت برای من بهتر هست؟ جهت کار و زندگی
    پیشاپیش سپاسگزارم

  15. سلام آقا محمد عزیز.
    من ۲۷ سالمه و مدرک لیسانس مهندسی کشاورزی دارم.
    مدرک فنی حرفه ای هم در زمینه قارچ دارم و خودم ۳ سال دو سوله پرورش را سرپرستی میکنم.
    زبان المانی صفر و زبان انگلیسی در حد متوسط و گلیم خود رو بیرون کشیدن.
    آیا برای من در آلمان شغلی هست حتی به عنوان کارگر .
    آیا موفق به گرفتن اقامت ۶ ماهه کاری میشوم.
    سپاسگذارم.

  16. سلام جناب مقدس
    ضمن تشکر از اطلاع رسانی در مورد ویزای کار المان و فراهم سازی بستری برای دیدن دیدگاه سایر دوستان.
    سوالاتی داشتم در این مورد.
    مهم ترین سوال من مدرک کارشناسی ی هست که از دانشگاه علمی کاربردی به صورت ناپیوسته اخذ شده. و کاردانی من هم از همین دانشگاه هست.
    توی Anabin چک کردم اسم دانشگاهم نبود ولی به طور کلی H-/+ برای علمی کاربردی ها تعیین شده بود.
    میخواستم ببینم مشکلی برای اخذ ویزا و کار پیدا کردن توی المان دارم؟؟
    و اگر بخوام مدارکم رو بفرستم سفارت برای برسی مدرک دانشگاهیم باید به چه صورت اقدام کنم؟
    بفرستم ZAB یا Anabin??
    متشکر

  17. سلام آقای مقدس بزرگوار
    من قرارداد کاری دارم از المان
    لیسانس کامپیوتر از دانشگاه ازاد دارم.ارشد مدیریت از سازمان مدیریت صنعتی. مدارک تحصیلی دانشگاه آزاد که قابل تایید سفارت هست. اما مدارک مدیریت صنعتی ، فقط ترجمه میشه اما قابل تایید وزارت امورخارجه و تایید سفارت نیست. آیا ریزنمرات ارشد و گواهی پایان تحصیلی ارشد را هم به همراه مدرک کامپیوترم برای zab بفرستم؟

  18. سلام جناب مهندس عزیز .
    امیدوارم خوب باشید .
    در مورد ویزای جستجوی کار زمانی که سفارت از ما آدرس جایی رو میخواد که در طول ۶ ماه أقامت داریم ، بنده یکی از آشنایان در آلمان هستن و بنده قصد دارم که اونجا بمونم ، میخواستم ببینم چطوری میتونم این موضوع رو به کسی که توی سفارت از من مصاحبه میگیره ثابت کنم ؟ فقط نوشتن آدرس و شماره تلفن طرف کفایت میکنه یا جور دیگه ای باید ثابت کنم ؟

  19. با سلام و خسته نباشید.
    جناب مقدسی لطفا راجع ورزش و کارهایی که میتونیم اونجا پیدا کنیم در این زمینه هم صبحت بفرمایید.من مربی بدنسازی هستم.و الان هم مشغول اموزش نجات غریق هستم.ایا برای بنده اونجا کاری پیدا میشه در این زمینه.یا اینکه باید برم دنبال یه دوره دیگه.
    با تشکر

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *