روزمره: بررسی حقوق در آلمان و خارج از کشور

سایت های مختلفی برای بررسی حقوق در آلمان و خارج از کشور وجود دارن که چندتای معروف اون ها به شرح زیر هستن:

همخوان کنید!
Share

نویسنده: محمّد مقدّس

مسافر. عکاس تفریحی طبیعت، علاقمند به شبکه‌ها و سرمایه‌گذاری خُرد. هواخواه ارزهای دیجیتال و Blockchain. ساکن اینترنت. مشاور شبکه/امنیت در AT&T و یسکری جاهای دیگه، و اسپهبد بین‌الملل در ابر آروان

14 دیدگاه برای “روزمره: بررسی حقوق در آلمان و خارج از کشور”

  1. سلام مهندس جان
    من یه مصاحبه تلفنی در پیش رو دارم .و میخواستم بدونم اگه از من مقدار حقوق درخواستی رو پرسید ( وهرچقدر من طفره رفتم بازم کلید کرد که یه عدد بش بدم) چقدر بش بگم که عادلانه باشه؟ من سایتها رو دیدم و اونا هم عددهای رویایی میگن. ولی من میخوام شما لطفا دیده های واقعی خودتونو بگید که مثلا یه مهندس مکانیک باسابقه در هامبورگ حدودا چقدر میگیره؟ ۲۵۰۰؟ ۳۵۰۰؟ ۴۵۰۰؟ ۶۰۰۰؟ چه حدودی؟ ممنون اگه اطلاعاتی داشته باشید و راهنمایی کنید . پاینده باشید

    1. سلام. به سلامتی.
      اون اعداد رویایی نیست،؛ شما چون تبدیل به تومان (ریال) میکنید بنظرتون اینطور هست.
      بررسی کنین با شرایط شما متوسط در اون شهر چقدر هست و به اونها هم در مصاحبه بگین که چندین سایت رو بررسی کردین و به اون عدد رسیدین. اگر گرفتن کار براتون خیلی مهم هست میتونین این رو هم اضافه کنین که چون به کار علاقمند هستین برای حقوق flexible هستین و اون عددی بوده که در سایت ها پیدا کردین.
      با اعتماد به نفس و خوب مصاحبه رو انجام بدین.
      موفق هستین 🙂

      1. بینهایت ممنونم مهندس عزیز از پاسخ بلافاصله تون ( دیگه در پاسخ فوری دادن دارید رکورد دارمیشید! برقرار باشید و شادکام). و ممنونم از دلگرمیتون. اوکی من سعی میکنم یه برآوردی از حقوقها رو بگم و به فرمایش شما قابلیت مذاکره رو هم باقی بگذارم. بله حتما سعی میکنم مصاحبه مسلط و قوی رو ارائه کنم و آرزوم هم اینه که بزودی درآلمان شما رو از نزدیک ملاقات کنم و از داشتن دوست دانشمند و متشخصی چون شما بهره مند بشم. سلامت و مسرور باشید

        1. سلام مهندس عزیز
          یک سال از زمان پیام شما اینجا گذشته و امیدوارم که الان به هدف مدنظرتون رسیده باشین
          به عنوان هم رشته و کسی که اخیرا اقدام کردین ازتون چندتا سوال تخصصی داشتم.
          به چه شکل میتونم باهاتون در تماس باشم؟
          آی دی اسکایپ من: aref_tmu

          پیشاپیش ممنون

  2. سلام
    من بعد از دوره اول موتسطه وارد هنرستان فنی و حرفه ای شدم و در رشته برق صنعتی ادامه تحصیل دادم ( الکتروتکنیک ) ۲ سال کار کردم و بعدش وارد دانشکده فنی شدم،برای مدرک فوق دیپلم در رشته برق صنعتی ( الکتروتکنیک )
    بعد از اون در رشته کنترل و ابزار دقیق ادامه تحصیل دادم
    جناب مهندس سوالات مهمی دارم – اول اینکه رشته من با عنوان Industrial Electrician خوشبختانه در White list هست.
    ۱- رشته فوق دیپلم من معادل میتونه بشه یا نیمه معادل ؟
    ۲- بهتره که برم مدرک فنی و حرفه ای ۱۰۹۰ ساعت بگیرم یا همین فوق دیپلم کفایت می کنه ؟
    ۳- نمی خوام مدرک لیسانس رو ارایه بدم چون فک می کنم مدرک زبان بالاتری می خواد . آیا این فکر درسته ؟
    ۴-اصلا مدرک زیان المانی مورد نیاز چه هست ؟
    ۵-ایا اگر آفر کاری داشته باشم که بگه مثلا A1 یا A2 قبوله، سفارت هم می پذیره ؟

  3. سلام من دوتا سوال داشتم.ممنون میشم راهنمایی کنید اول اینکه من مدرکم کارشناس بیهوشی از دانشگاه اصفهان با معدل بالاست سوالم این بود که باید برای تقاضای کار شاخه پرستاری رو انتخاب کنم؟ و اینکه همسر و فرزند دو سلام به فرض اوکی شدن میتونن از ابتدا همراه من بیایند؟
    واقعا ممنون میشم اگر جواب منو بدید مرسی

    1. سلام.
      پاسخ سوال اولتون رو هیچ ایده‌ای ندارم.
      پاسخ سوال دوم‌تون، بله، درصورت اینکه قرارداد کار مشخص بگیرید از همون ابتدا می‌تونین همراه با خونواده اقدام کنین.
      موفق باشید

  4. سلام اقای مقدس تشکر از اطلاعات مفید شما می خواستم بدونم اگر تو آلمان یک کار ثابت در زمینه it داشته باشیم که اقامت ما را تایید کنه آیا می توان در ساعتهای دیگر شبانه روز کار دیگری به طور مثال کار برنامه نویسی ویندوز و برنامه نویسی اندروید و طراحی سایت برای کسی دیگر و یا برای شرکت دیگر هم بتوان انجام داد و شرایط دستمزد مالیاتی آن به چه صورت می باشد

    1. سلام.
      بستگی به این داره که اداره مهاجرت اون شهر اجازه فعالیت ثانویه (چه بصورت استخدامی چه بصورت فیریلنس) به شما بده. پس از تشریف بردن به کشور و شهر مقصد، باید موقع صدور اقامت در اینباره صحبت کنید. بنده هردو حالت رو دیدم که افراد هم اجازه داشتند هم نداشتند.
      موفق باشید.

  5. سلام مهندس . ممنون بابت مطالب بسیار مفیدتون. ۲ تاسوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید.
    ۱- تو این سایت https://www.make-it-in-germany.com/en/visa/kinds-of-visa/work/ گفته حداقل حقوق جهت دریافت ویزای بلو کارت ۵۲۰۰۰ یورو هست. آیا کارفرمایان همچین حقوقی پیشنهاد می دن؟
    ۲- فرض بر این بگیریم که من یک پیشنهاد کار دریافت کردم. از آنجا که روند وقت گیری سفارت و … چند ماه طول می کشه چه تضمینی هست کارفرما کار رو برای من نگه داره.؟

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.